آیا خلاصه خاطرات شامل تمام خاطرات من میشود؟
لزوماً نه. حافظه ChatGPT مبتنی بر ترکیبی از متن چتهای گذشته شماست که دائماً بهروزرسانی میشود و ممکن است گستردهتر از چیزی باشد که میتوان به عنوان موارد جداگانه در یک خلاصه نشان داد. خلاصه حافظه، نمای سطح بالایی از آن ترکیب را در اختیار شما قرار میدهد تا به شما در بررسی و مدیریت آنچه ChatGPT به خاطر میآورد، کمک کند.
برخی از جزئیات ممکن است در خلاصه ظاهر نشوند، از جمله زمانی که ChatGPT تشخیص دهد که آنها کمتر مرتبط هستند یا نمایش آنها در این نما مناسب نیست.
آیا حافظه با دستورالعملهای سفارشی متفاوت است؟
دستورالعملهای سفارشی همچنان به شما این امکان را میدهند که در مورد آنچه میخواهید ChatGPT درباره شما بداند و نحوه پاسخگویی آن، راهنمایی مستقیمی به آن ارائه دهید. برای اطلاعات یا دستورالعملهای صریح، میتوانید آنها را به دستورالعملهای سفارشی خود اضافه کنید. برای اطلاعاتی که از طریق مکالمات به اشتراک گذاشته میشود، ChatGPT میتواند جزئیات مربوطه را برای شما به خاطر بسپارد.
سیستم حافظه قدیمی
چگونه میتوانم به سیستم خاطرات ذخیره شده قدیمی برگردم؟
برای بازگشت به سیستم خاطرات ذخیره شده قدیمی، به تنظیمات > حافظه > خاطرات ذخیره شده بروید. از میان خاطرات ذخیره شده، میتوانید «حافظه بهبود یافته را امتحان کنید» را انتخاب کنید تا به تجربه حافظه بهروزرسانی شده برگردید.
«خاطرات ذخیرهشده» چگونه کار میکند؟
خاطرات ذخیرهشده جزئیاتی هستند که شما مستقیماً به ChatGPT گفتهاید که آنها را به خاطر بسپارد. میتوانید در هر زمانی یک حافظه ذخیرهشده جدید اضافه کنید - برای مثال: «وقتی دستور غذایی را پیشنهاد میدهید، به یاد داشته باشید که من گیاهخوار هستم.» خاطرات ذخیرهشده مشابه دستورالعملهای سفارشی کار میکنند، با این تفاوت که مدلهای ما آنها را بهطور خودکار بهروزرسانی میکنند و نیازی به مدیریت دستی آنها توسط کاربران ندارند. اگر اطلاعاتی را به اشتراک بگذارید که ممکن است برای مکالمات آینده مفید باشد، ChatGPT ممکن است آن جزئیات را بدون نیاز به درخواست شما به عنوان یک حافظه ذخیره کند. مانند دستورالعملهای سفارشی، خاطرات ذخیرهشده بخشی از زمینهای هستند که ChatGPT برای تولید پاسخ استفاده میکند. مگر اینکه آنها را حذف کنید، خاطرات ذخیرهشده همیشه در پاسخهای آینده در نظر گرفته میشوند.
ChatGPT میتواند خاطرات ذخیره شده را به تنهایی مدیریت کند، آنها را بهروزرسانی، ترکیب یا در صورت درخواست حذف کند. شما کنترل خاطرات ذخیره شده ChatGPT را در دست دارید. میتوانید خاطرات را به صورت جداگانه حذف کنید، همه آنها را پاک کنید یا حافظه را به طور کامل در تنظیمات خاموش کنید. برای چت بدون استفاده از حافظه ذخیره شده، از چت موقت استفاده کنید.
چگونه خاطرات ذخیره شده را فعال یا غیرفعال کنم؟
برای غیرفعال کردن خاطرات ذخیره شده، گزینه «فعال کردن حافظه» را در تنظیمات > حافظه غیرفعال کنید.
ChatGPT خاطرات ذخیره شده را تا چه مدت نگه میدارد؟
«دفترچه یادداشت» خاطرات ذخیره شده شما جدا از تاریخچه چت شما ذخیره میشود. این بدان معناست که حتی اگر یک چت را حذف کنید، خاطرات ذخیره شده از آن همچنان میتواند در مکالمات بعدی مورد استفاده قرار گیرد.
ما ممکن است برای اهداف ایمنی و اشکالزدایی، تا 30 روز گزارش خاطرات ذخیرهشدهی حذفشده را نگه داریم.
خاطرات ذخیره شده میتوانند در مکالمات گذشته نمایش داده شوند. برای مثال، اگر ChatGPT به خاطر بیاورد که شما در سانفرانسیسکو زندگی میکنید، ممکن است هنگام پاسخ دادن به یک سوال در مورد برنامه آخر هفته بگوید «از آنجایی که شما در سانفرانسیسکو زندگی میکنید...». میتوانید آن خاطره را هر زمان حذف کنید، اما موارد ذکر شده در چتهای گذشته را حذف نمیکند. برای پاک کردن آن، باید چت خاصی را که در آن به اشتراک گذاشته شده است، حذف کنید.
مقالات مرتبط
برنامه گوگل برای ChatGPT - سوالات متداول کنترل دادهها
بیاموزید که هنگام اتصال سرویسهای گوگل به ChatGPT، چگونه به دادههای شما دسترسی و استفاده میشود.
سالی که با ChatGPT گذراندید - سوالات متداول
سلامت در ChatGPT
یاد بگیرید که چگونه از Health در ChatGPT با اطلاعات و برنامههای سلامت متصل استفاده کنید و حریم خصوصی و کنترلهای دادهها را مدیریت کنید.
OpenAI Help Center
ChatGPT Custom Instructions | OpenAI Help Center
FAQ about ChatGPT Custom Instructions
