زبانانگلیسی
ورود
همه مجموعهها
چت جی پی تی
حافظه
سوالات متداول در مورد حافظه
سوالات متداول در مورد حافظه
درباره مدیریت حافظه در ChatGPT بیشتر بدانید.
بهروزرسانی: ۳ روز پیش
نحوه عملکرد حافظه
وقتی این قابلیت فعال باشد، حافظه به ChatGPT کمک میکند تا بهطور خودکار اطلاعات مفید از چتها، فایلها و برنامههای متصل شما را به خاطر بسپارد تا تجربه شما را شخصیسازی کند، بنابراین لازم نیست مرتباً خودتان را تکرار کنید.
کنترلهای حافظه در تنظیمات > شخصیسازی > حافظه موجود است. میتوانید هر زمان که خواستید حافظه را فعال یا غیرفعال کنید.
خلاصه حافظه
میتوانید اطلاعاتی را که ChatGPT به خاطر میسپارد در خلاصه حافظه مشاهده کنید. اگرچه خلاصه حافظه باید مهمترین جزئیات را ثبت کند، اما شامل همه چیزهایی که ChatGPT بر اساس چتهای شما به خاطر میآورد، نخواهد بود. اگر میخواهید بدانید که آیا ChatGPT چیزی را به خاطر سپرده است یا خیر، کافیست در چت بپرسید.
خلاصه حافظه به طور خودکار با متن جدید هنگام چت با ChatGPT بهروزرسانی میشود. در بالای خلاصه حافظه، آخرین زمان بهروزرسانی، مثلاً «۲ ساعت پیش» نشان داده میشود.
برای ویرایش خلاصه حافظه:
آنچه را که میخواهید تغییر دهید در کادر متنی پایین خلاصه حافظه تایپ کنید و بر اساس آن بهروزرسانی میشود.
شما میتوانید هر متنی را در خلاصه حافظه هایلایت کنید تا اصلاح خاصی انجام شود.
برای حذف کامل اطلاعاتی که ChatGPT ممکن است درباره شما بداند، باید هر منبعی را که در آن ظاهر میشود، از جمله چتهای گذشته، چتهای بایگانی شده، فایلها، خلاصه حافظه، حذف کنید و هر برنامه متصلی را که ممکن است حاوی آن اطلاعات باشد، قطع کنید.
میتوانید خاطرات نشان داده شده در صفحه خلاصه حافظه خود را حذف کرده و با انتخاب گزینه حذف و خاموش کردن حافظه از منوی سه نقطه، حافظه را خاموش کنید. این کار چتهای گذشته شما را حذف نمیکند. اگر بعداً حافظه را دوباره روشن کنید، ChatGPT ممکن است خاطرات جدیدی از چتهایی که در تاریخچه چت شما باقی میمانند، از جمله چتهای قدیمیتر، ایجاد کند. این کنترل در وب موجود است و به زودی در تلفن همراه نیز در دسترس خواهد بود.

خاطرات در منابع
با ضربه زدن روی نماد کتاب در زیر پاسخ، میتوانید ببینید از چه منابعی برای شخصیسازی یک پاسخ مانند دستورالعملهای سفارشی، چتهای گذشته، فایلها و خاطرات استفاده شده است.
ضربه زدن روی یک خاطره در بخش منابع، توضیحی در مورد دلیل استفاده از آن خاطره برای شخصیسازی یک پاسخ باز میکند.
همچنین میتوانید با انتخاب منوی ۳ نقطه (•••) اصلاحیه انجام دهید.
منابع به گونهای طراحی شدهاند که درک و کنترل حافظه را آسانتر کنند، اگرچه ممکن است هر عامل یا منبعی را که در شکلگیری یک پاسخ نقش داشته است، نشان ندهند. منابع حافظه در چتهایی که به اشتراک میگذارید، گنجانده نمیشوند.

چگونه تجربه خاطرات ذخیره شده قبلی را بهبود بخشیدهایم
سیستم خاطرات ذخیرهشدهی قبلی اغلب قدیمی میشد و به کاربران متکی بود تا بهروزرسانیها را به صورت دستی مدیریت کنند. خاطرات همچنین میتوانستند با یکدیگر متناقض باشند، مانند «من برای یک ماراتن تمرین میکنم» و «من مچ پایم پیچ خورد» که باعث میشد شخصیسازی دقیقتر نباشد.
سیستم حافظهی جدید خاطرات را به طور خودکار بهروزرسانی میکند و ChatGPT جزئیاتی را که تعیین میکند مهمتر هستند، پیگیری میکند تا بتواند بر اساس زمینهای که قبلاً به اشتراک گذاشتهاید، به ساخت ادامه دهد. اگر ترجیح میدهید به سیستم خاطرات ذخیرهشدهی قدیمی برگردید، به تنظیمات > حافظه > بروید و روی پیوند «خاطرات ذخیرهشده» در زیر «خلاصهی حافظه» کلیک کنید.
آیا اطلاعات حساس در حافظه ظاهر میشوند؟
اگر اطلاعات حساسی را با ChatGPT به اشتراک بگذارید، ممکن است در حافظه ظاهر شوند. اگر نمیخواهید از اطلاعات یک چت برای شخصیسازی پاسخها استفاده شود، میتوانید حافظه را خاموش کنید یا از چتهای موقت استفاده کنید. چتهای موقت از حافظههای موجود استفاده نمیکنند یا حافظههای جدید ایجاد نمیکنند.
چرا در خلاصه خاطراتم چیزی نمیبینم؟
اگر حساب کاربری شما جدید است، اخیراً حافظه را فعال کردهاید یا سابقه چت کافی ندارید، ممکن است هنوز خلاصه حافظه را مشاهده نکنید. با استفاده بیشتر از ChatGPT، خلاصه حافظه شما باید به مرور زمان پر شود. میتوانید هر زمان خلاصه حافظه خود را بهروزرسانی کنید. تنظیمات > شخصیسازی > خلاصه حافظه -> مدیریت و سپس رفتن به منوی سه نقطه و انتخاب «بهروزرسانی».