အရင်က BC ID နဲ့ ချိတ်ဖူးတဲ့သူ ဒါမှမဟုတ်
တစ်ယောက်နဲ့တစ်ယောက် BC ID လဲဖူးတဲ့သူ ကို မေ့သွားလို့ ပြန်ရှာမရတာမျိုး မဖြစ်တော့ပါဘူး 👀
အခု
တစ်ဖက်လူကို Reconnect လုပ်တဲ့အခါလည်း တန်းချိတ်ပေးမှာမဟုတ်ဘဲ
သူ့ဘက်က Accept လုပ်မှသာ ပြန်ချိတ်ပေးမှာပါ။
BC ရဲ့ Anonymous ပုံစံအတိုင်း
Telegram Username နဲ့ ကိုယ်ရေးအချက်အလက်တွေကို မပြပါဘူး။ 🛡️
အရင်ကတွေ့ဖူးတဲ့သူကို ပြန်တွေ့ချင်တဲ့အခါ
(!! Update feature ဖြစ်လို့ အရင်မျှဝေထားသူတွေတော့မြင်ရမှာမဟုတ်ပါဘူး ခုနောက်ပိုင်းကစပြီးမျှဝေမယ့်သူတွေကိုပဲမြင်ရပါမယ်)
#BurmeseChat #TelegramBot #Chatbot #Friends #Myanmar #AnonymousChat #History #NewFeature


