Wyłączenie udostępniania w prywatnych czatach. Subskrybenci Telegram Premium mogą wyłączyć udostępnianie w dowolnym czacie 1 na 1.Ogranicza to przekazywanie lub kopiowanie wiadomości oraz uniemożliwia wykonywanie zrzutów ekranu, lub zapisywanie multimediów z czatu.Aby wyłączyć udostępnianie w czacie, otwórz profil użytkownika, dotknij lub i wybierz „Wyłącz udostępnianie”.t.me/TelegramTipsPL/437TranslateMarch 11, 2026 21.7K 10