قابلیت‌های تلگرام: post #560 — TG.ME

⭐️ غیرفعال کردن اشتراک‌گذاری در گفتگوهای خصوصی. مشترکین تلگرام پرمیوم می‌توانند اشتراک‌گذاری را در گفتگوهای دو نفره غیرفعال کنند.

این قابلیت، امکان فوروارد یا کپی کردن پیام‌ها را محدود و از گرفتن اسکرین‌شات یا ذخیره‌ی رسانه‌ها جلوگیری خواهد کرد.

جهت غیرفعال کردن اشتراک‌گذاری در یک گفتگو، پروفایل کاربر را باز کرده، روی
➕ یا ➕ بزنید و گزینه‌ی «غیرفعال کردن اشتراک گذاری» را انتخاب نمایید.
March 9, 2026 178.9K 383