اگه نمیخوای محتوای چتتون بهراحتی اسکرینشات یا فوروارد بشه، این گزینه رو امتحان کن
با فعال کردنش، اشتراکگذاری محتوای چت محدود میشه و قابلیتهایی مثل فوروارد کردن و ذخیره محتوا هم مسدود میشن.

با فعال کردنش، اشتراکگذاری محتوای چت محدود میشه و قابلیتهایی مثل فوروارد کردن و ذخیره محتوا هم مسدود میشن.