اگر از اشتراک Canva استفاده میکنید، پیشنهاد میکنیم پروژههای مهم خود را علاوه بر فضای Team، در بخش Personal نیز نگهداری کنید. این کار باعث میشود در صورت ایجاد هرگونه تغییر احتمالی در تیم، همچنان به فایلهای خود دسترسی داشته باشید.
با داشتن یک نسخه از پروژهها در Personal، هر زمان که به تیم جدیدی اضافه شوید، میتوانید آنها را بهراحتی دوباره به Team منتقل کرده و بدون وقفه به کار خود ادامه دهید.
برای حفظ امنیت پروژهها:
از فایلهای مهم خود در بخش Personal یک نسخه نگه دارید.
از ذخیره کردن تمام پروژهها فقط در فضای Team خودداری کنید.
در صورت تغییر تیم، فایلهای ذخیرهشده در Personal همچنان در دسترس شما خواهند بود.
پس از عضویت در تیم جدید، میتوانید پروژههای خود را مجدداً به آن منتقل کنید.
چند دقیقه زمان برای این کار، میتواند از از دست رفتن ساعتها زحمت و طراحی شما جلوگیری کند.