این قابلیت توی پیویتون حالت عضویت اجباری ایجاد میکنه یعنی هر کاربری بخواد تو پیوی باهاتون چت کنه اول باید عضو کانالی که تنظیم میکنید بشه ، بعد میتونه باهاتون چک کنه.
(⚠️) توجه داشته باشید برای کار کردن این قابلیت باید ربات» روشن کردن :@SelfExpireBotتوی چتی که میخواین کاربرا بهش عضو بشن ادمین باشه.
عضویت اجباری روشن » خاموش کردن :
عضویت اجباری خاموش تنظیم کردن چتی که کاربر ها باید عضو بشن ( هم میتونه سوپر گروه باشه هم گروه معمولی ).» تنظیم کردن :
تنظیم چت عضویت اجباری تنظیم پیامی که وقتی کاربر ها توی پیویتون چت کردن بهشون برای عضویت به چت مد نظرتون ارسال بشه.» تنظیم کردن :
تنظیم عضویت اجباری تنظیم زمان اینکه تا چند دقیقه صبر کنه و بعد دوباره اخطار جوین شدن بفرسته
» تنظیم کردن :
تنظیم زمان عضویت اجباری تنظیم اینکه به یه کاربری که شما بهش پیام دادین چقدر دقیقه درخواست عضویت اجباری بده ( وقتی شما به کاربر پیام بدین تا چند دقیقه نیاز نیست که کاربر به چت مد نظرتون عضو بشه و میتونه چت کنه. )» تنظیم کردن :
تنظیم عضویت اجباری ارام اگر این حالت رو روشن کنید ، وقتی به کاربر ها پیام میدین اون ها تا چند دقیقه ای که توی دستور بالا تنظیم کردید ، امکان چت کردن دارند» روشن کردن :
عضویت اجباری ارام روشن » خاموش کردن :
عضویت اجباری ارام خاموش روشن کردن ذخیره برای عضویت اجباری: ( پیام هایی که میدن اگر حالت ذخیره پیوی روشن باشه قبل حذف شدن ، ذخیره میشن )» روشن کردن :
ذخیره عضویت اجباری روشن » خاموش کردن :
ذخیره عضویت اجباری خاموش تنظیم چتی که محتوا داخل اون ذخیره بشن.
» دستور :
تنظیم ذخیره عضویت اجباری ریلم (⚠️) توجه کنید از پنل صفحه ۷ حتما عضویت اجباری (✔️) و عضویت اجباری [ ذخیره ] (✔️) قرار دهید.
شما میتوانید در متن های خود از متغییر های موجود استفاده کنید.
┈┅┅━━━⊷⊰✯𝕚ℚ 𝕊𝕀𝕃𝔽✯⊱⊶━━━┅┅┈
✚ @iQ_SILF ✚ @iQSILFBOT