هر کاربر به معنی یک دستگاه + یک اتصال اینترنت هست.
یعنی اگر سرویس تککاربره خریداری کردین، فقط با یک نوع اینترنت (مثلاً فقط وایفای یا فقط اینترنت همراه) میتونید متصل بشید.
در صورت تغییر اینترنت یا دستگاه، کانفیگ به مدت حداکثر ۳۰ دقیقه مسدود میشه.
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
تست و خرید آسان از ربات
کانال تلگرام
پشتیبانی








