بعد از این آپدیت تمامی کانفیگ های قبلی شما با کانفیگ های جدید باید جایگزین بشن که نیازه یکبار لینک اشتراک رو توی برنامه آپدیت کنید
اگر بصورت لینک وارد نکردین(یعنی توی ربات دونه دونه کپی کردین) تمام کانفیگ های شما بعد این آپدیت قطع میشه و نیازه که مجدد دریافت کنید و وارد کنید
(توضیحات)


