دوستان عزیزی که پیش از محدودیتهای اینترنت بینالملل دارای اشتراک فعال بودند، مدت زمان از دسترفته به اشتراکشان اضافه شد. ⏳
حتی اگر در روزهای اخیر اشتراک خریده بودید و قبل ملی شدن اینترنت اشتراک داشتید، باز هم براتون مدت زمان اضافه شده.
با وجود اینکه در آن بازه زمانی، هزینه سرورها و زیرساختها بهطور کامل از سوی دیتاسنترها دریافت میشد، تصمیم گرفتیم برای قدردانی از همراهی شما، این مدت را بدون هیچ هزینهای به اشتراک کاربران اضافه کنیم. 🤍
🔹 این فرآیند بهصورت کاملاً خودکار و هوشمند توسط سیستم انجام شده و نیازی به ارسال پیام به پشتیبانی نیست.
از اعتماد و همراهی شما سپاسگزاریم ❤️


