Porady Telegrama: post #437 — TG.ME

⭐️ Wyłączenie udostępniania w prywatnych czatach. Subskrybenci Telegram Premium mogą wyłączyć udostępnianie w dowolnym czacie 1 na 1.

Ogranicza to przekazywanie lub kopiowanie wiadomości oraz uniemożliwia wykonywanie zrzutów ekranu, lub zapisywanie multimediów z czatu.

Aby wyłączyć udostępnianie w czacie, otwórz profil użytkownika, dotknij
➕ lub ➕ i wybierz „Wyłącz udostępnianie”.
March 11, 2026 21.7K 10