غیرفعال کردن اشتراکگذاری در گفتگوهای خصوصی. مشترکین تلگرام پرمیوم میتوانند اشتراکگذاری را در گفتگوهای دو نفره غیرفعال کنند. این قابلیت، امکان فوروارد یا کپی کردن پیامها را محدود و از گرفتن اسکرینشات یا ذخیرهی رسانهها جلوگیری خواهد کرد. جهت غیرفعال کردن اشتراکگذاری در یک گفتگو، پروفایل کاربر را باز کرده، روی یا بزنید و گزینهی «غیرفعال کردن اشتراک گذاری» را انتخاب نمایید.t.me/TelegramTipsFA/560TranslateMarch 9, 2026 178.8K 383