- وقتی از اینستاگرام لینکی کپی میکنین و به اشتراک میذارید، پروفایلی که اون لحظه روش لاگین بودید بلافاصله بعد از مراجعه بقیه، ساجست میشه و میتونن اکانتتون رو ببینن
این اتفاق به این دلیل میفته که اینستاگرام برای ردیابی ورودی و افزایش تعامل، یک پارامتر اختصاصی به انتهای لینک کپیشده اضافه میکنه. این پارامتر (که حاوی اطلاعات اکانت شماس) باعث میشه تا وقتی شخص دیگری لینک رو باز میکنه، پروفایل شما در بالای صفحه به عنوان پیشنهاد (Shared by) بهش نمایش داده بشه.
🟢 راهحل: پاک کردن پارامترهای ردیابی از انتهای لینک بعد از کپی، قبل از ارسال در مقصد موردنظر
انتهای لینک، یک علامت سوال (?) وجود داره که بعد از اون عبارتی مثل igsh= یا utm_source= نوشته شده. شما باید علامت سوال (?) و تمام حروف و اعداد بعد از آن را به طور کامل پاک کنید.
مثال: لینک کپی شده از اینستاگرام (دارای ردیاب):
instagram.com/p/DaIqRv3Ja2H/?igsh=cjJjeDUxaGlrZGx5==
لینک تمیز شده (آماده ارسال):
instagram.com/p/DaIqRv3Ja2H/
در امان باشید🫡
🛜 @MarwinVPN

