Овердрафт з Revolut🤫 🫰Порядок дій: Перше що нам потрібно це… — КриптоБаза — TG.ME

Овердрафт з Revolut🤫

🫰Порядок дій:

Перше що нам потрібно це звичайно ж обліковий запис Revolut
Підходить тільки акаунти на Європейців, якщо рево на Укр доки то нічого не вийде
VPN теж ставте на Європу, якщо ви в Україні

1️⃣Беремо прогрітий аккаунт з транзакціями та змінюємо тарифний план на найдорожчий - “Metal” за 13.99€/місяць
Оплачуємо 13.99 за новий тарифний план і через пару хвилин отримуємо 13.99€ назад на рахунок адже при зміні тарифного плану револют дарує перший місяць безкоштовно, а точніше повертає за нього гроші, тож 14€ ми не втрачаємо
Робимо кілька дрібних транзакцій вже у новому тарифному плані для ще більшого прогріву

2️⃣Суть схеми це повернення платежу ніяких мінусів на рахунку не буде адже це одна з функцій революту при платному тарифному плані, який ви придбали
Після отримання плану «Metal» та невеликого прогріву після завершення кожної транзакції у вас з'явиться кнопка «повернення коштів»

3️⃣Після того як ви виконали все, що я вказував вище робимо наступне

4️⃣Поповнюємо рево на 300€ (більше повертати не можна)
Робимо поповнення на будь-якій біржі за типом Bybit та інші, де є можливість оплати за допомогою фіату, поповнювати можна по Iban або безпосередньо з карти, так само ми можемо здійснити транзакцію туди, де ми впевнені, що зможемо вивести ці гроші собі і більше не будемо відвідувати даний сервіс.

5️⃣Після відправки/поповнення на 300€ виводимо гроші спочатку з сервісу на який відправили та отримуємо свої 300€

6️⃣Далі заходимо в Revolut і робимо запит на повернення коштів з будь-якої з причин.
Неважливо чи є гроші на балансі сервісу чи ні, Револют зобов'язаний зробити повернення так як це є однією з умов тарифного плану, за який ви платите гроші

7️⃣Після схвалення повернення отримуємо ще 300€ на наш баланс револют
Далі виводимо 300 € з нашого рево і отримуємо вже 600 € з початкових 300
Мінуса на обліковому записі не буде якщо ви відразу закриєте рахунок назавжди

8️⃣Після того, як забрали профіт, переходимо в налаштування вибираємо - «аккаунт» і натискаємо на кнопку «закрити рахунок»

І повністю закриваємо наш обліковий запис і більше його ніколи не відновлюємо
Аналогічно і забуваємо за сервіс, який поповнили на 300€ з якого запросили повернення

Профіт: 300💶
July 3, 2023 53 1